Saturday, February 26, 2011

i'm a human too





damn lar u! grrr~ such a moron motherfucker bloodyhell or whatever lar kan. hish! macam tuh lar dia a.k.a 'person'. ehh 'person' kalau da HOTT sangat tak yah nak main2 kan aku. nasib baik aku tak taruh hati dengan hang. kalau tak. adoyy. berkecai jugak r. masa dulu2 hang pong pang pong pang. macam2 hang cakap. macam2 hang buat janji. sekarang pot pet pot pet pun aku tak dengaq da aih. menghilang menyepi mendiam menyengap segala ME lar ada. then tiba2 aku TERperasan satu benda. aku dok 'SUKA' tuh bukan saja2 nahh. 'SUKA' perli tuh. tuh pun kalau hang PERASAN kan. ya lar kan hang dok sibuk menarik 'cinta' hang balik. aku bukan apa. just terasa diri aku nyh BODOH sebab dipermainkan oleh hang and percaya dengan 'KATA2 HIKMAT' hang tuh. menarik gak r. menawan sangat hang buat macam tuh. aku bukan JEALOUS okay. kat sini aku nak menyatakan bahawasanya *baku teruk* aku nak hang taw apa aku rasa. aku tak jealous tapi aku marah. aku marah sebab hang da main ngan stupid words hang tuh. hang cakap macam2 so boleh buat aku rasa macam hang nyh like an angel larr. haha. jangan harap lepas nyh aku nak caya dengan kata2 'manis' hang tuh. aaa and selamat berbahagia dengan 'cinta' hang tuh nahh. tak yah nak explain apa2. aku tak maw taw and tak maw amek taw. and don't you ever dare to play with my  heart. terima kasih banyak2 =)

Sunday, February 20, 2011

whatever

wtf! motherfucker betoi. what a damn bored day. bored bored bored. hari2 bosan hari2 gila hari2 boleh matti wooo. grrr~ apa nak buat nyh. adoyy. nak keja tapi malas lagi. duit pun tak bapa nak rare skang. heh. dok delete friends kat facebook pun da makin bosan. jenuh nak cari satu2. adoyy. apa maw buat nyh. tak da bf rasa bosan lar plak. tapi bila ada nanti macam2. tapi syok tengok depa3 ada bf. kadang2 sweet kadang2 sour kadang2 salty. haha. macam2 kan depa. haih. nak ada bf tapi tak ready lagi kott. ntah larr. macam2 aih. time skola dulu boleh pulak nak ada bf. time skang yang tengah free tak gaduh nak pikiaq pasai study lagi tak maw nak ada. adoyy. tak paham betoi. sabaq ja larr. doa banyak2 bagi dapat hat elok kitt nahh. dari semua segi nahh. bukan rupa sajja. haha =D aaaa. hari2 buat benda sama bosan jugak. naik gila da. nak kuaq malas. member tak da sini lagi. p mana tak taw. haha. kisah plak aku. tak pa lar. nak buat cam na. kena lar enjoy macam nyh. hahahaa =D

Friday, February 18, 2011

hachi hachi =)



HACHIKO : A DOG'S STORY

true story kott cita nyh. just true punya kat jepun nuhh. movie nyh american punya.
tapi serious cita nyh sedih kott, haha.
mesti ampa3 kata gila kan pasai cita anjing pun boleh nak nangiskan.
gila tak gila aku punya pasai larr. grrrr~
ampa3 tengok baru taw pasai pa boleh nangis. hehehe
aku tengok cita nyh ngan mama haaa.
dok lar dua2 beranak dok ngadap cita nyh. satu keja pun tak jadi. heee
mama pun nangis jugak. tapi dok cover.
sama lar aku pun. bila mama kata aku nangis aku kata dak.
bila aku kata mama pun nangis dia pun tak ngaku. hahaha 
anjing jepun nyh comey kott. mata dia kadang2 sepet. hahaha :D
enjoy tengok cita nyh =)

Thursday, February 17, 2011

layan jaa



haha tak da keja lar nyh. bosan punya pasai.
layan p lar alleycats plak. hehee =D
abeh bosan da nyh haaa
blurr + serabut + semak + kecewa + sedih
suma ada lar. adoyy 
macam2 sangat da haaa.
so layan...................

Wednesday, February 16, 2011

i like you



is it wrong to like you?
apa boleh aku buat.
suka hang dari jauh ja larr.
maw tak maw kena trima ja lar.
tuh ja yang aku mampu buat.
hang ingat aku main2 kott suka kat hang.
aku betoi2 suka kat hang larr.
macam mana nyh.
macam mana nak bagi hang paham tak taw?
nak aku cakap siam ka?
tolong larrrrrr. adoyy

semua aku lar yang salah

*morning* aaaaaaaa. pagi2 lagi da kena kacau ngan mama aku. grrr~ dia kalot2 nak p permatang pauh. keja lar oiih. then dia da blah tuh. aku masuk umah tengok2 dia lupa bawak kunci. adoyy. then aku masuk bilik dia. tengok atas katil ada handphone dia. gosh! dia lupa bawak. dia tinggai plak da. adoyy. okay tak pa sambung tidoq balik. tik tok tik tok tik tok. *noon* terjaga dari tidoq. sebab dengaq ada orang dok ketok2 pintu belakang. aku bangun lar. rupa2 nya mama lar yang dok ketok. haha. dia marah2 uh. aku pun p lar bukak pintu bagi dia masuk. dia masuk2 umah dia marah2 aku pasai tak dengaq dia panggil. aik dia yang lupa bawak kunci dengan handphone aku jugak yang disalahkan. grrr~ redha ja lar. aku tak banyak cakap. aku trus masuk bilik sambung tidoq. sebabnya aku tak maw dengaq dia beletiaq and marah2. so aku tidoqtidoqtidoq. sampai koi......................ada lar. hehe :D so bangun2 dengan tak da perasaan trus online :p

Saturday, February 12, 2011

spoil sikit jaa

hari nyh. finally nak kuaq. yay! punya lar dok siap3. last2 hujan. adoyy. nyh yang spoil my mood nak kuaq umah. adoyy. aku nak p joging ja pun. heh. tapi tak pa larr. aku dok umah nganga ja larr. online makan tidoq tengok tv. haha. rutin dan hobby. haih. okay nak p sambung main game. byee

tomorrow never die

esok seharian saya akan membuta di rumah. sebab nya tak da benda lain da nak boleh buat. haha. gila larr. da lar hari nyh sehari tak kuaq rumah. campur aduk dengan esok da jadi dua hari. gila larr. tak paa. ingat esok agenda petang nak p joging larr. lama da tak joging nyh. hehe :D tapi tuh pun kalau keta ada lar kan. haih. sementara nak tunggu petang tuh apa aku nak buat haa? any idea?? grrr~ online tidur nganga tengok tv baca buku tidur makan online mandi makan tidur online tengok tv. haaa tuh ja larr. haha :D apa2 pun doa kan aku agar aku selamat menempuh hari esok. hahahahaaha gila!

Thursday, February 10, 2011

no mood no mood

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. emmm. nak update blog pun rasa malas da skang. since 'hang' p. tak da mood nak buat apa pun. skang aku pun rajin sangat menghilangkan diri. sorry lar too kawan2 aku. aku tak boleh nak meet ampa lagi buat masa skang. i need time and space for me to take my mood back. *macam babi sket kan.haha* seriously mood nak p mana pun tak da. nak buat apa2 pun tak da. da lar dengan dok sakit sama. seminggu lebih da dok sakit tak lega2 lagi. adoyy -_-" aaaaa. too my handsome and pretty friends jangan larr tanya aku hilang mana p mana or mana2. sebab aku tak kan gtaw larr. haha :D agak sedikit kejam di situ yaa. emm. kalau dok tanya jugak tak taw larr nak bagi paham macam mana kan. aku just berkebolehan dalam 2 bahasa jaa. bahasa melayu dengan bahasa inggeris. heee. meluat sikit jaa. haih. and to sapa2 yang nak trasa rasa cepat. 'orang tuh' da lain kan skarang. aku pun da tak paham sangat daa dengan 'orang tuh'. kalau aku cakap pun bukan 'orang tuh' nak ngaku pun kan. tak taw larr sama ada aku yang berubah or 'orang tuh' kan. aku da cakap habis elok da 'orang tuh' suka sangat dok cakap macam2. semua salah aku kan. haaa mai lar salahkan lagi aku. aku sabaq ja ngan 'orang tuh'. haih. tak pa larr. nak buat macam mana. tuh ja kott salah satu cara untuk 'orang tuh' tak maw kawan ngan aku da kan. okay fine thanks sangat2. byee

Tuesday, February 8, 2011

i'm weak without you






ku membenarkan jiwaku 
untuk mencitaimu 
ku persembahkan hidupku 
untuk bersama kamu

dan diriku untuk kamu
belum pernah ku merasai begitu

semua itu telah berlalu
harapanku palsu
dan mungkin hari yang satu
terus ku tertunggu

dihatiku masih kamu
belum pernah ku merasai begitu

aku lemah tanpa kamu
ku ingin mu dampingi ku
aku fahami aku bukan terbaik
untuk diri mu

namun aku tetap aku
yang terbaik untuk diri ku
hanya satu
hanya kamu

ku membiarkan hati ku
untuk merinduimu
ku menghamparkan sakitku
untuk tatapan kamu

bersamamu harapanku
hilang dalam terang yang membutakan ku

aku lemah tanpa kamu
ku ingin mu dampingi ku
aku fahami aku bukan terbaik
untuk diri mu

sampai syurga ku menunggu
sampai syurga ku cinta mu
hanya kamu

dan segala yang ku ada
ku berikan semua 
untuk dirimu saja

ku mahu dirimu
bahagia untuk selamanya
biar sampai syurga
aku menunggu cinta darimu
agar ku sempurna

aku fahami aku bukan terbaik 
untuk dirimu
namun aku tetap aku
yang terbaik untuk diriku

hanya satu

aku lemah tanpa kamu
ku ingin mu dampingi ku
aku fahami aku bukan terbaik
untuk diri mu

sampai syurga ku menunggu
sampai syurga ku cinta mu
hanya kamu



Wednesday, February 2, 2011

last day ='(

hurm. hari nyh. aaa. fun jugak lar. tapi sedih pun ada. hurm :( for last time aku jumpa dia hari nyh. after this dia nak p merantau da. tinggai aku sorang2. emm. i'm gonna miss you lar babe :'( no matter what aku still tunggu hang okay. hang balik nanti jangan tak gtaw aku plak nahh. aku suka kuaq ngan hang :') bila lagi kita nak kuaq haaa. pas nyh hang balik aku akan pasti kan aku da ada lesen. aku amek hang plak okay. sebagai balasan hang dok amek aku. hehe. btw actually pas dengaq hang kata hang nak p sana and stay sana trus aku trus jadi sedih kott. memang mood hilang. tapi aku cuba habiskan time aku ngan hang ngan sepuas puas nya. aku tak maw sia2 kan masa aku ngan hang tadi. aku happy sangat kuaq ngan hang hari nyh. aaa setiap kali kuaq ngan hang pun memang aku happy sangat da pun. huhu. pas hang p nyh aku da tak da teman macam hang da yang blay aku spend time skali. hang nanti balik cepat2 taw. sebab skarang hang tak p lagi pun aku da rindu hang. aku rindu hang sangat3. aku akan tunggu hang sampai bila3 okay =')