Friday, April 22, 2011

blablabla~ boring people.

kalau tak taw nak tunaikan janji jangan dok buat lar. da taw diri tuh memang tak boleh nak tunaikan janji. jangan gedik dok buat janji. jangan lar dok buat orang sakit hati ka apa ka. pikiaq dulu sebelum nak buat janji. kalau rasa tak boleh nak tunaikan tak yah lar dok janji. nyh dak. buat janji ikut dan ja. last2 tak tunaikan pun. huh~ eeeeeeeeee!!!!!!!!!!! geram sangat kott haaa. adoyy. tak taw lar nak cakap macam mana lagi. macam2 perangai. i'm getting.............err.....emm. abai kan ja lar okay. lapaq. byee

Wednesday, April 20, 2011

kecik2 tak maw mampuih. mai besaq mulut macam barua. fuck!

kalau da mulut macam barua memang tak boleh nak buat apa da. tak boleh tengok orang senang sikit. ada ja benda dia nak buat bagi aku kena. bodo naharamm jadah. babi sangat hang tuh. da lar mengada2 gedik naharam. bodo babi motherfucker fuck you! perangai macam hang tuh elok sangat ka. mak pak hang pun perangai lebih kurang hang ja. lupa plak ke mana tumpah nya kuah kalau tak ke nasi right?? elok lar ampa anak branak. 2 kali 5 5 kali 2. aku "SUKA" sangat3. hang depan aku hang buat baik bukan main lagi. tendang gajah pun gajah tak lari. aku kalau ada lesen boleh balun orang. orang pertama aku nak balun hang r. tak kira apa da. hang kawan aku ka hang nenek aku ka laki aku ka hang adik aku ka. aku kira apa. kalau da hang seniri pun boleh buat macam tuh kat aku. memang mulut hang besaq sangat kott boleh buat macam tuh. ingat aku takut ka kat hang sebab kan mak pak hang boleh defend hang?? sorry larr. sikit pun tak goyang lar fucker! hang jangan ingat aku nak caya da cakap2 hang tuh. jangan tanya pasai pa aku jadi lain lepas nyh. hang nak mintak tolong ka apa ka. SORRY. aku tak berkhidmat kat orang macam hang. hang jenis manusia tak da akai jugak. dengki sangat ngan orang lain. tak boleh tengok orang lain senang sikit dari hang. ada ja benda hang nak buat kan. larr nyh mampuih p kat hang. dulu hang penah buat sekali kat aku. aku buat tak taw ja. tapi skang hang da melebih lebih sangat kott. cross the line da paa. tak paa. tunggu nasib hang pas nyh. semoga hang BERBAHAGIA ngan apa hang buat kat orang nahh.

Monday, April 18, 2011

eff you see kay !

bosan bosan bosan panas panas panas. urgh! i can't sleep. i'm so bored. please somebody help me T_T  i don't know what to do. stalk fb orang? da makin bosan uh. tak da yang menarik pun. youtube? bosan jugak. haih. apa lagi yang ada haa? emm. i'm getting bored lar wayy. everyday will do the same thing. makan tidoq online makan tidoq online. boleh gila kott. hurm. da lar sorang tuh tak msg aku malam nyh. huh~ bebai truih. nak juai fon tak bagi. haih. blablabla.......potpet potpet potpet. bila nak bahagia nyh. boleh dok merapu sorang2 time2 macam nyh. dengan panas. bekuap sangat kott bilik nyh. aaaaaa. what the eff. gila babi. bodo naharemm. !@#$%^&* *ada words2 yang aku tak boleh tulis dalam nyh* lalalalalalalala~ disebabkan aku tak da keja. aku dok p tambah nilai dosa plak tadi. boleh dok tengok luas2 gambaq2 "menarik" woots. aku tergoda aku tergoda. tergoda palahotak hang. haha. lepas tuh boleh dok tambah pengetahuan2 tak ketahuan dok tengok orang lawan maki memaki hamun mehamun. waaa menarik. haha. aku tak taw apa. baik aku diam ja kan. haih. hujan tapi tak sejuk pun. dosa aku banyak sangat ka panas sangat malam nyh. haih. ish3 astaga. boleh gila aku macam nyh. way teman lar aku. guruh plak bunyi. da lar aku takut guruh -_-" baby *bantai busuk aku okay* rindu baby. nak balik umah. nak pelok baby. uuwwaaaa T_T tak maw da online. guruh asyik dok bunyi ja. k larr byee

Monday, April 4, 2011

tekanan.

3 APRIL 2011

hurm. hari yang tak boleh dilupakan  =') thanks to them. thanks sangat2 sebab buat aku bahagia hari tuh. tapi aku sendiri yang spoil kan hari happy aku tuh. hurm. ya lar. selalu nya kalau ada problem punca dia dari aku lar. i'm useless lar way. paham ja lar. emm. aku taw aku memang suka buat orang sakit hati ngan aku. aku memang tak penah pikiaq pasai orang lain. aku tak penah pikiaq apa depa rasa. sebab aku selfish kan. emm. rasa bersalah teramat sangat kat sorang tuh. mintak maaf sangat3 sebab buat 'dia' sedih or apa2 yang berkaitan. saya jahat. saya tak guna. saya penting diri. tapi saya nak mintak maaf sangat3. saya paham kalau 'dia' tak maw maaf kan saya. sebab memang saya yang salah. saya tak patut buat macam tuh. tapi aku nyh kan jahat. emm sebab tuh aku tak maw happy dalam hidup. sebab aku tak pandai and tak taw nak menghargai apa orang bagi or buat. sebab aku kan tak guna. hurm -_- memang tengah tension gila skang. kusut pala otak. blurr blank kosong 0_0 tak taw nak pikiaq apa. dia pun da tak maw layan aku da kott. emm. telan ubat gak satg. biaq mampuih p. sapa pun tak kisah aih. hurm. tapi i'm really really really sorry T_T