Thursday, May 26, 2011

saya perlu kan doktor =)



i need a doctor
called me a doctor
to bring me back to life

Monday, May 23, 2011

i'm about to lose my mind.

serabut. buntu. jemm. emmm. macam mana nak gtaw nyh. 50 50 lar skang. sebelah pihak da okay. sebelah lagi macam mana haa?? tak taw lar boleh ka dak. adoyy. srabut srabut. macam mana ni? somebody please help me? vina where are u? emm. hang tak da ni tak da sapa da boleh tolong aku dengaq masalah nyh. sekarang aku sorang ja. hurm. macam mana aku nak solve problem aku nyh. haih. mintak2 lar boleh. aku doa and harap sangat3 =( harap2 pihak tuh lembut hati. please think positive. emm -_-

Sunday, May 22, 2011

aku memang BODOH =)




yea. aku memang bodoh. aku memang jahat. aku tak pandai. macam DEPA. hurm. nak buat macam mana. i'm not being what they want. aku rasa aku nyh benda yang da salah buat. so hasil dia tak perfect lain r DEPA. aku tak dapat nak bagi apa yang DEPA harap kan aku boleh bagi. memang sangat2 terasa dengan apa yang di kata kan. first JAHAT even benda tuh da lama. tapi sakit and luka tuh still ada sampai skang. second BODOH even tak keluar kan perkataan tuh. tapi dengan menyatakan tak pandai maksud lebih kurang sama tapi ayat nyh sopan sikit. terasa jugak. kekal dalam ingatan nyh. tak kan terpadam. terima kasih banyak2. suka sangat2. thanks sebab finally luah kan apa yang di rasa. kalau still ada rasa tak puas hati lagi tuh dipersilakan untuk membuat lagi pengakuan berani sakit hati orang =)

Friday, May 20, 2011

MMC ooooo MMC






okay. pagi tadi ada number yang tak dikenali call. emm. bukan lar pagi sangat pun. tengah hari petang2 macam tuh. hehe. and aku angkat ja call tuh. suara macam someone aku kenai tapi number KL yang call. aku angkat then dia nak cakap dengan someone yang aku tak kenai langsung. rupa2 nya salah number. okay tak pa. aku sambung tidoq balik. lepas tuh beberapa minit lepas tuh number yang sama call lagi. adoyyaii. aku pikiaq berkali kali nak angkat ka dak. then angkat ja larr. pas tuh suara orang yang sama tanya "hello. cik wan nisa farhanis binti wan hazani ade tak?" coih. nasib kali nyh dia betoi. kalau salah lagi aku maki dia terus. hahahaha. dia dari MMC. aku dapat masuk MMC course Diploma in Management with Multimedia. -_-" adoyy. ehh sat. mamat tadi ada buat lawak apa tak taw. "adik nama adik panjang uh. nanti nak akad nikah susah woo. haha" hahahaha. ngok punya orang. buat lawak pulak. aku da lar tengah mamun apa semua. hehe. then ada certain tuh dia cakap aku senyap ja. pas tuh dia "hello adik? tido ke?" haha. aku mamun lar ngong. sebut email aku pun nak gelak kan. taw lar email aku macam apa ja lagi kan. haha. apa2 pun nanti dia antaq surat tawaran sepenuh nya. pendaftaran 29 JUN 2011 nyh. tak dan nak tunggu orang tersayang balik. emm. tak pa lar. nanti aku nak p melawat dia =) 

Wednesday, May 4, 2011

just a dream



macam mana pun lagu nyh gak jadi pujaan hati. haha
sehari kalu tak dengaq tak sah larr hari harihari.
i love the most =)

from far



=')