Tuesday, June 28, 2011

byee byee SUNGAI PETANI byee byee EVERYONE =')

okay. tonight my last day untuk online buat sementara waktu ni. esok tengah hari da nak berangkat ke tampat baru. nak online balik tak taw lagi lar bila. nak tunggu dapat laptop pun lambat lagi kott. haih. aaa. nak pergi tempat baru mesti jumpa macam2 yang baru kan. firstly kawan baru. i don't know how to be friendly. sebab aku kan sombong. tengok muka sudah larr. cukup susah nak senyum kat orang. haha =D bukan tak maw senyum. cuma bila senyum ja ada masalah mata. heee. yang taw tuh taw r. haha. okay. esok ada lar hari yang paling membosan kan sebab akan terkurung dalam kereta untuk beberapa jam. haih. lepas tuh 3 hari ada hari yang paling aku tak suka even aku tak penah taw macam mana keadaan tuh. tapi yang aku taw akan ada benda yang aku sangat3 tak suka akan terjadi. huhu. hope sangat cepat2 lar berlalu 3 hari tuh. tak sanggup aku nak hadapi nya. haih. okay then aku akan tinggai kan kampung halaman aku SUNGAI PETANI, KEDAH. i'm gonna miss a lot of things here. i'm gonna miss my bantai busuk yang paling setia, my elmomimo yang teman aku selalu, my bilik yang semak lagi menarik, my tv yang selalu teman aku 2 3 pagi, my kucing meowmeow yang kuat makan tapi tak gemuk2, my radio yang selalu hingaq sampai esok siang, my kipas yang tak boleh pusing, my rumah yang kecik molek tuh and macam2 yang ada kat sp ni. memang sp ni da bosan sebab tak da apa. tapi aku akan rindu jugak kat sp nanti. tunggu raya nanti aku balik larr =) now hope aku dapat sesuai kan diri kat tempat baru. byee byee sungai petani byee byee everyone =')

Thursday, June 23, 2011

tajuk??

hellllooooo boringgg people. lama tak online uh. gara2 laptop sakit so kena lar antaq masuk hospital. haih. blog pun lama tak update. tak taw nak tulis apa. hentam saja lar. haha. so aku da nak p merantau tempat orang da tak lama lagi. ada lar 4 5 hari lagi. sini pun da tak da sapa da. semua pakat p study mana hala. vina pun bulan 8 kot baru balik. haih. tunggu dia kat sana larr. vina mai cepat2 taw. aku lonely uh. emm =( and now aku takut pasal SESI SUAIKENAL. OMGGGGG! wtf. macam mana aku nanti? da lar tak friendly pun. nak cakap pun idea tak da. so how? aaa. tak da self-confident langsung. haha. hope depa tak kata aku sombong. haih. then dok sana tak boleh nak online lagi. laptop tak dapat lagi larr. haiiyaa. ini macam boleh gila wooo. abah.......beli lar cepat2 sikit nahh laptop tuh. abah handsome taw dak. haha =D gila -_-" tak pa larr. harap2 aku dapat sesuai kan diri dengan tempat baru tuh nanti. doa2 kan aku berjaya =) .