Friday, July 22, 2011

bukan.

 aku bukan seorang yang pandai berkata-kata.
 aku bukan seorang yang pandai berfikir.
aku bukan seorang yang baik.
aku bukan seorang yang pandai menjaga hati orang.
aku bukan seorang yang suka membantu orang.
aku bukan seorang yang penyayang.
aku bukan seorang yang pemurah.
aku bukan seorang yang penyabar.

aku just aku yang tak ada apa-apa.

Wednesday, July 20, 2011

haaa macam tuh larr

tolong jangan jealous kan aku =( aku rindu hang. perlu ka hang jealous kan aku. kenapa? why? dulu hang cakap hang tak suka dia. hang tak maw layan dia. tapi skarang? bukan main lagi kan. hurm. tak pa aku paham. aku bukan sapa2 bagi hang. tapi aku pun ada prasaan jugak. tak payah lar nak gedik2 depan aku macam tuh. aku taw hang da meluat ngan aku. aku terima. memang salah aku pun. tak yah lar nak buat aku sampai macam ni. please......................berambus jauh2 sikit.

Tuesday, July 19, 2011

avada kedavra






okay. today aku g tengok wayang uh. haha. gila gempak DOE. aku nak tengok lagi larr. 3D pulak. ramai kan duit aku. hehe. tak kisah lar janji boleh tengok lagi. seram nihh *bunyi eira* haha. nak tengok lagi nak tengok lagi. heee. best sangat. style bebeh. anyone belanja aku? =D

Sunday, July 17, 2011

saya rindu saya rindu.

aaaaaa. esok sudah mau pulang ke kolej. waaa. lepas ni tunggu raya pulak baru balik. emm. tak kisah lar. tapi yang penting aku rindu kan sayanggg aku ='( FAVINA..rindu sangat3 ni. balik lar cepat. haih. aku balik sp pun hang tak da. aku dok KL pun hang tak da *memang hang tak da pun kan -_-" semalam baru text ngan dia. lagi 2 minggu dia nak balik. haha. serious way rindu hang gila puntet r. haha. confirm hang gelap dari aku kan. hehe. then aku rindu kat EIRA IDRIS CIK AYIN PUYIN dengan LIA ALI jugak. rindu nak menggila DOE. haha. tak yah nak doe sangat lar kan. haih. lepas ni kena basuh baju sendiri balik. haiiyaa -_-" apa2 pun lepas ni kena study hard. wow~ aku ka tuh yang berkata kata macam tuh. haha =D macam puntet kan. heeee