Sunday, August 28, 2011

hero hero superhero =)



can you be my hero? =)

Friday, August 12, 2011

fake rockstar



baby-G saya colour BIRU =)


okay now aku tengah penin memikior haa. aku ingat lepas raya nak bawak aku punya baby-G balik kolej *gitar*. tapi bila pikir balik aku bukan pandai main sangat pun. ya lar aku ni beginner. kalau bawak balik kolej pun sapa nak ajaq aku main. sifu aku si AMAR ZULKIFLY study nun jauh di sepang nuh. kat sini mana ada sapa nak tolong ajaq. so terpaksa lar aku belajaq main sendiri. tapi pikir lagi skali macam tak da guna ja bawak balik kolej? kena gelak buta2 ja -.-" action ja lebih tapi tak reti main pun. haih. tapi kalau tak belajaq main sampai bila nak pandai kan? so now 50 : 50 lar. patut ke tak aku bawak baby-G aku balik kolej? should i? should i? hurm. i dont know lar. anyone bagi pendapat? o.0

Friday, August 5, 2011

one month

da 1 month lebih da aku stay kat kl ni. haha. macam cepat gila uh. tapi nak start belajaq tuh lambat sangat. haih. baru isnin lepas start belajaq setelah sebulan kat sini. haha. member2 kat sini okay lar. tapi last night gila ada perang dingin kedua. haha. geng intake july perang ngan intake april. alaaa bodo. baru senior satu sem. tak tua mana pun. sama umur ja. nak buat macam depa tuh besaq sangat. haih. macam2. biasa2 ja life kat sini but okay lar not bad =) study tak lupa pun. i will prove to my parent yang aku boleh buat =) seburuk-buruk anak akan ada baik nya. and and and aku rindu SUNGAI PETANI, KEDAH. and aku rindu gff aku FAVINA. come to me cepat2 meh. tak sabaq nak peluk cium hang kuat3. hehe. dekat lar dia dengan aku. tak da lar aku sunyi sangat kan bila dia da ada. hehe =D okay byee borinnngggg people =)