Wednesday, September 21, 2011

puting beliung dalam hati

sampai sekarang aku pikir. kau sayang aku betul ke? or it just a words?  sweet? aku tak suka sweet2 sangat ni. tak ke mana pun sweet segala ni. tak bawak mati pun. romantik memang tak lar kan. jauh sekali. hurm. should  i trust u and ur words? aku takut jadi macam sebelum2 ni. sebab kan terlalu percaya. habis hancur KEBABOOMMM! lunyai. heh.aku still lagi fobia dengan lelaki and kata2 manis depa. aku takut. takut takut and keep on takut. aku takut nak percaya dengan kata2 MANIS depa. yes! because i'm a girl. sensitif and senang terpedaya. based on apa yang aku tengok and aku rasa. semua sama ja. tak da beza pun. aku tak nak sayang kau macam aku sayang sebelum2 ni. aku tak nak percaya dengan kata2 kau macam aku percaya sebelum ni. aku takut lagi. i'm sorry. i didn't mean to hurt u or whatever it is. tapi aku nak kan yang terbaik untuk kita. harap kau paham. hurm. aku pun tak tau apa yang aku nak. sampai sekarang aku still lagi ragu2 dengan kau. sorry again. tuhan ja yang tau apa aku rasa sekarang. aku nak kan orang paham apa yang aku rasa pun aku tak tau nak bagitau macam mana. aku terima ja apa orang penah buat kat aku. aku diam. aku pendam ja. kalau aku bagitau pun orang just boleh dengar ja tapi still tak boleh paham apa yang aku rasa =') tapi tak pa. aku try tabah kan diri aku untuk teruskan hidup ni. byee =)