Monday, November 29, 2010

buddy mucchmucch

hey. i love my besties. kelipkelip always in my heart. ampa lar segalanya bagi aku. xda ampa xda lar aku. hehehehehe :D tp skg ada konflik sket ngn one of them. yg taw tuh taw r. hurm. aku pun xmaw jadi cam nyh. aku taw yg lps tuh lps. tp bda yg jadi tuh bt aku sakit hati. okay kat sini aku nak kata aku maafkan hg. tp tlg lar jgn bt lagi. aku mmg trasa gila ngn apa hg bt. harap hg phm apa aku rasa. aku da kawan lama ngn hg. lama sgt. kita penah gaduh da dulu. aku xmaw jadi utk kali kedua. harap hg paham. aku da maafkan hg. tp igt eh aku xkan lupa hg bt tuh. aku syg hg. hg kawan yg paham aku. hg gak kawan 2 kepala ngn aku. heee and utk geng aku lagi 2 org tuh aku syg ampa gila teruk. hehehe :D and utk geng aku yg laki tuh syg ampa gak k. harap2 kita kawan smp bilabilabila saja. dadada. nak merepek apa lagi kat sini. pfftttt. dada....

aku rindu gila teruk time nyh way.
hope kekal sampai mati k sygs.
iloveyou guys.

apologizing

Hadirnya dirimu,
didalam hidupku,
Telah merubah segalanya
Dan telah aku lewati,
saat gelap hidupku,
Namun aku masih tak menyakini,
Diriku yang cuba menghapuskan,
Mimpi-mimpi buruk yang lalu

Inginku berlari,
dan menggapai hasratku
Apakah kau kan berlalu pergi,
Terkapai-kapai aku,
inginku membuktikan,
kejujuranku kepadamu,
Dan kini kusedari diriku,
Masih liar untuk dimiliki

Maafkanku,
Kerna mengingkari janji
yang terpatri dahulu padamu,
Maafkanku,
Atas kekurangan yang ada
pada diriku ini.




i loike this song so much. i don't know why. banyak kali aku dengar tapi still tak paham. hahaha biasa lar. blurrr. pfftttt. skali skala jiwang xsalah kan. hehe. bila dengar lagu nyh mesti macam nak ingat somebody tapi tatiaw sapa. bila terbayang ja muka xda. hehehe. hantooo kott paa. hantoo kumkum. heeee. serious suka lagu nyh  =)

Sunday, November 28, 2010

new new new

baru baru dan baru. hari nyh aku bt lagi rambut baru. haih. makin pendek da rambut aku. uwuuu. aku rindu rambut lama aku. aaaaa xmo potong da lar rambut. biaq panjang sampai mana2 pun xpa. hahahaha. gila tuh pun kalu aku blay tahan lar kan. pfftttt. utk kawan2 aku or yg kenai2 aku tuh kalu npk aku pelik jgn kata pa lar. aku taw mmg pelik sangat da rambut aku nyh bila pendek balik. huhu. aku still utk cuba try membiasakan diri dengan rambut bau kedai nyh haa. apa2 pun bersyukur lar sbb rambut aku xbotak lagi. hehehehe. 


aku nak balik rambut aku. huhu
i miss this hair so much.
muahmuah

this thing...

pagi2 buta cam nyh baru gegeh nk bt blog. dgn mata da makin menyepet haaa. blog nyh da mcm sampah da aku tgk. xda creativity lgsg. haih. aku snri tgk pun xlalu. tmbh org lain plak kan. hahahaha. whatever lar nisa oiii. ada blog sudah kan. maju gak sket dari org xda blog lgsg. hehe. sorry guys. aaaa tatiaw da nak kata apa. blog aku nyh mcm shit sudah. haha. byee people!

newbiee :)

hey! i'm a new blogger. and i don't know how to use this shit. damn fool right. hahaha :D
kalu nak kata apa2 pun kata ja lar k. mmg aku sebok pn. org nak maju aku pn nak maju. haih.
penat aku merantau dalam blog nyh. macam2 aku tekan. last2 jumpa jugak menatang nyh haaa.
hahahaha :D foolish btol aku nyh kan. sampai kakak snri pun kata 'u p lar masuk kelas komputer'
bongok punya kakak. hahaha :D
so doa2 kan aku berjaya buat blog lagi yeah! hehe byee.