Thursday, March 24, 2011

purple - here for you







p/s : aku memang suka post video2 lagu. so just shut the fuck up lar fucker.
jangan dok banyak kore sangat. aku punya blog.
diam lar ampa ampa ampa. grrr~

adoyy..jemm..

the fucking day ever. thanks devil. haha
23 MARCH 2011
hari yang tak boleh pergi. haih. jemm =p
tengok semua pakat dok tulis kat blog. 
depa tak pa lar depa pandai2 boleh gtaw orang.
aku memang tak kan gtaw kott =)
harap maaf kepada semua2 ya.
aku update bukan sebab nak gtaw result.
aku update pasai aku nak gtaw yang.........
RESULT TAK AKAN DI BERITAHU KEPADA SESIAPA!
harap maklum nahh =)

Saturday, March 19, 2011

pupus.....



='(

you! yes you.

i miss you so much.
serious rindu you =(

Thursday, March 17, 2011

once upon a time.....

aaaaaaaaaaaaa. what the eff. haha. dulu masa aku tehegeh hegeh kat hang hang buat tak taw kat aku. skang baru nak cari aku balik. baru nak kata hang sayang aku. way shuhh shuhh! bila aku da ada bf baru nak cakap macam2. hang ingat aku nak caya dengan kata2 hang tuh. memang tak r. aku tak kan balik kat hang da. feel aku kat hang pun da tak da. aku boleh hidup tanpa hang. aku da bahagia skang. jangan nak meruntuhkan rumah tak da tangga aku nyh. grrr~ hahaha. jangan lar dok buat aku jadi serba salah ngan kata2 hang nahh. kali nyh memang aku tak da belas kasihan da. aku da tak maw pikiaq pasai kita dulu2. i'm happy with my life and i'm really happy with him. jangan kacau nahh. takat nak jadi kawan tak pa. aku boleh nak kawan ngan hang. lebih2 sorry nahh =)

Sunday, March 6, 2011

dulu relax sekarang busy

okay. 2 3 hari nyh aku tak da kat sp. hehe. p somewhere yang ampa tak yah taw lar kan. best and i've enjoy and have lots of fun at there. sambil bercuti sambil cuci mata larr. haha. okay dok sana lupa habis suma masalah2 yang dok ada. tapi skang da balik. and masalah tak hilang2 lagi. bertambah lagi ada lar. aku tak maw balik sebenarnya. aku nak stay sana lama3. tapi nak buat macam mana. bajet pun tak cukup. lari habis. haha. tapi okay lar kan tenang kan jiwa and pala otak nyh sikit kan. now kena focus on game plak. nak kena bagi ada stamina. last game stamina aku down gila. training pun tak cukup. adoyy. kali nyh tekad nak fit kan balik badan aku nyh haa. haha. da tak fit pun. penuh dengan lemak2 terkumpul. heee. kurangkan makan lebih kan excercise. haha. and i wanna say lots of SORRY to my lovely friend VINA sebab aku akan jarang jumpa ngan hang. aku akan kurang spend time ngan hang. aku akan kurang contact ngan hang. sebab aku akan busy starting from now and aku tak da duit nak topup. huhu. sorry babe! ='( tapi aku tak lupakan hang okay =) you're the BEST FRIEND i've ever had. hang pun jangan lupakan aku okay. friend forever nahh. weee~

Thursday, March 3, 2011

!@#$%^&*


fuck you lar motherfucker!
habis elok r tuh fucker oiih!

joseph vincent - if you stay



okay not bad. tapi aku lagi suka sam tsui - don't want an ending.
 menawan gak r =)

*muka dia ala2 MICHAEL COPON =) *

joseph vincent && jason chen



i love this song =)
enjoy.