Tuesday, November 8, 2011

lil pumpkin =)

baby =)

okay now aku addict sama ini mamat CHANNING TATUM. auummm~ *LIA ALI pinjam sat nah ayat ni. =) okay then. i want him! nak kawin dengan dia. haha. nak dia nak dia. he is so damn smurfing hot. haih. kan best kalau dia jadi boyfriend aku. lepas tu jadi husband aku. auummm auummm. kalau dapat dia memang tak lepas da. haih. tapi apakan daya. kenal aku pun tidak -.- hanya mampu berangan ja T_T sedih sikit ja. channing tatum i will always lovelovelove you baby =) 

Wednesday, September 21, 2011

puting beliung dalam hati

sampai sekarang aku pikir. kau sayang aku betul ke? or it just a words?  sweet? aku tak suka sweet2 sangat ni. tak ke mana pun sweet segala ni. tak bawak mati pun. romantik memang tak lar kan. jauh sekali. hurm. should  i trust u and ur words? aku takut jadi macam sebelum2 ni. sebab kan terlalu percaya. habis hancur KEBABOOMMM! lunyai. heh.aku still lagi fobia dengan lelaki and kata2 manis depa. aku takut. takut takut and keep on takut. aku takut nak percaya dengan kata2 MANIS depa. yes! because i'm a girl. sensitif and senang terpedaya. based on apa yang aku tengok and aku rasa. semua sama ja. tak da beza pun. aku tak nak sayang kau macam aku sayang sebelum2 ni. aku tak nak percaya dengan kata2 kau macam aku percaya sebelum ni. aku takut lagi. i'm sorry. i didn't mean to hurt u or whatever it is. tapi aku nak kan yang terbaik untuk kita. harap kau paham. hurm. aku pun tak tau apa yang aku nak. sampai sekarang aku still lagi ragu2 dengan kau. sorry again. tuhan ja yang tau apa aku rasa sekarang. aku nak kan orang paham apa yang aku rasa pun aku tak tau nak bagitau macam mana. aku terima ja apa orang penah buat kat aku. aku diam. aku pendam ja. kalau aku bagitau pun orang just boleh dengar ja tapi still tak boleh paham apa yang aku rasa =') tapi tak pa. aku try tabah kan diri aku untuk teruskan hidup ni. byee =)

Sunday, August 28, 2011

hero hero superhero =)



can you be my hero? =)

Friday, August 12, 2011

fake rockstar



baby-G saya colour BIRU =)


okay now aku tengah penin memikior haa. aku ingat lepas raya nak bawak aku punya baby-G balik kolej *gitar*. tapi bila pikir balik aku bukan pandai main sangat pun. ya lar aku ni beginner. kalau bawak balik kolej pun sapa nak ajaq aku main. sifu aku si AMAR ZULKIFLY study nun jauh di sepang nuh. kat sini mana ada sapa nak tolong ajaq. so terpaksa lar aku belajaq main sendiri. tapi pikir lagi skali macam tak da guna ja bawak balik kolej? kena gelak buta2 ja -.-" action ja lebih tapi tak reti main pun. haih. tapi kalau tak belajaq main sampai bila nak pandai kan? so now 50 : 50 lar. patut ke tak aku bawak baby-G aku balik kolej? should i? should i? hurm. i dont know lar. anyone bagi pendapat? o.0

Friday, August 5, 2011

one month

da 1 month lebih da aku stay kat kl ni. haha. macam cepat gila uh. tapi nak start belajaq tuh lambat sangat. haih. baru isnin lepas start belajaq setelah sebulan kat sini. haha. member2 kat sini okay lar. tapi last night gila ada perang dingin kedua. haha. geng intake july perang ngan intake april. alaaa bodo. baru senior satu sem. tak tua mana pun. sama umur ja. nak buat macam depa tuh besaq sangat. haih. macam2. biasa2 ja life kat sini but okay lar not bad =) study tak lupa pun. i will prove to my parent yang aku boleh buat =) seburuk-buruk anak akan ada baik nya. and and and aku rindu SUNGAI PETANI, KEDAH. and aku rindu gff aku FAVINA. come to me cepat2 meh. tak sabaq nak peluk cium hang kuat3. hehe. dekat lar dia dengan aku. tak da lar aku sunyi sangat kan bila dia da ada. hehe =D okay byee borinnngggg people =)

Friday, July 22, 2011

bukan.

 aku bukan seorang yang pandai berkata-kata.
 aku bukan seorang yang pandai berfikir.
aku bukan seorang yang baik.
aku bukan seorang yang pandai menjaga hati orang.
aku bukan seorang yang suka membantu orang.
aku bukan seorang yang penyayang.
aku bukan seorang yang pemurah.
aku bukan seorang yang penyabar.

aku just aku yang tak ada apa-apa.

Wednesday, July 20, 2011

haaa macam tuh larr

tolong jangan jealous kan aku =( aku rindu hang. perlu ka hang jealous kan aku. kenapa? why? dulu hang cakap hang tak suka dia. hang tak maw layan dia. tapi skarang? bukan main lagi kan. hurm. tak pa aku paham. aku bukan sapa2 bagi hang. tapi aku pun ada prasaan jugak. tak payah lar nak gedik2 depan aku macam tuh. aku taw hang da meluat ngan aku. aku terima. memang salah aku pun. tak yah lar nak buat aku sampai macam ni. please......................berambus jauh2 sikit.