Friday, August 12, 2011

fake rockstar



baby-G saya colour BIRU =)


okay now aku tengah penin memikior haa. aku ingat lepas raya nak bawak aku punya baby-G balik kolej *gitar*. tapi bila pikir balik aku bukan pandai main sangat pun. ya lar aku ni beginner. kalau bawak balik kolej pun sapa nak ajaq aku main. sifu aku si AMAR ZULKIFLY study nun jauh di sepang nuh. kat sini mana ada sapa nak tolong ajaq. so terpaksa lar aku belajaq main sendiri. tapi pikir lagi skali macam tak da guna ja bawak balik kolej? kena gelak buta2 ja -.-" action ja lebih tapi tak reti main pun. haih. tapi kalau tak belajaq main sampai bila nak pandai kan? so now 50 : 50 lar. patut ke tak aku bawak baby-G aku balik kolej? should i? should i? hurm. i dont know lar. anyone bagi pendapat? o.0

No comments:

Post a Comment