Friday, August 5, 2011

one month

da 1 month lebih da aku stay kat kl ni. haha. macam cepat gila uh. tapi nak start belajaq tuh lambat sangat. haih. baru isnin lepas start belajaq setelah sebulan kat sini. haha. member2 kat sini okay lar. tapi last night gila ada perang dingin kedua. haha. geng intake july perang ngan intake april. alaaa bodo. baru senior satu sem. tak tua mana pun. sama umur ja. nak buat macam depa tuh besaq sangat. haih. macam2. biasa2 ja life kat sini but okay lar not bad =) study tak lupa pun. i will prove to my parent yang aku boleh buat =) seburuk-buruk anak akan ada baik nya. and and and aku rindu SUNGAI PETANI, KEDAH. and aku rindu gff aku FAVINA. come to me cepat2 meh. tak sabaq nak peluk cium hang kuat3. hehe. dekat lar dia dengan aku. tak da lar aku sunyi sangat kan bila dia da ada. hehe =D okay byee borinnngggg people =)

No comments:

Post a Comment