Sunday, March 6, 2011

dulu relax sekarang busy

okay. 2 3 hari nyh aku tak da kat sp. hehe. p somewhere yang ampa tak yah taw lar kan. best and i've enjoy and have lots of fun at there. sambil bercuti sambil cuci mata larr. haha. okay dok sana lupa habis suma masalah2 yang dok ada. tapi skang da balik. and masalah tak hilang2 lagi. bertambah lagi ada lar. aku tak maw balik sebenarnya. aku nak stay sana lama3. tapi nak buat macam mana. bajet pun tak cukup. lari habis. haha. tapi okay lar kan tenang kan jiwa and pala otak nyh sikit kan. now kena focus on game plak. nak kena bagi ada stamina. last game stamina aku down gila. training pun tak cukup. adoyy. kali nyh tekad nak fit kan balik badan aku nyh haa. haha. da tak fit pun. penuh dengan lemak2 terkumpul. heee. kurangkan makan lebih kan excercise. haha. and i wanna say lots of SORRY to my lovely friend VINA sebab aku akan jarang jumpa ngan hang. aku akan kurang spend time ngan hang. aku akan kurang contact ngan hang. sebab aku akan busy starting from now and aku tak da duit nak topup. huhu. sorry babe! ='( tapi aku tak lupakan hang okay =) you're the BEST FRIEND i've ever had. hang pun jangan lupakan aku okay. friend forever nahh. weee~

No comments:

Post a Comment