Friday, May 20, 2011

MMC ooooo MMC






okay. pagi tadi ada number yang tak dikenali call. emm. bukan lar pagi sangat pun. tengah hari petang2 macam tuh. hehe. and aku angkat ja call tuh. suara macam someone aku kenai tapi number KL yang call. aku angkat then dia nak cakap dengan someone yang aku tak kenai langsung. rupa2 nya salah number. okay tak pa. aku sambung tidoq balik. lepas tuh beberapa minit lepas tuh number yang sama call lagi. adoyyaii. aku pikiaq berkali kali nak angkat ka dak. then angkat ja larr. pas tuh suara orang yang sama tanya "hello. cik wan nisa farhanis binti wan hazani ade tak?" coih. nasib kali nyh dia betoi. kalau salah lagi aku maki dia terus. hahahaha. dia dari MMC. aku dapat masuk MMC course Diploma in Management with Multimedia. -_-" adoyy. ehh sat. mamat tadi ada buat lawak apa tak taw. "adik nama adik panjang uh. nanti nak akad nikah susah woo. haha" hahahaha. ngok punya orang. buat lawak pulak. aku da lar tengah mamun apa semua. hehe. then ada certain tuh dia cakap aku senyap ja. pas tuh dia "hello adik? tido ke?" haha. aku mamun lar ngong. sebut email aku pun nak gelak kan. taw lar email aku macam apa ja lagi kan. haha. apa2 pun nanti dia antaq surat tawaran sepenuh nya. pendaftaran 29 JUN 2011 nyh. tak dan nak tunggu orang tersayang balik. emm. tak pa lar. nanti aku nak p melawat dia =) 

No comments:

Post a Comment