Sunday, July 17, 2011

saya rindu saya rindu.

aaaaaa. esok sudah mau pulang ke kolej. waaa. lepas ni tunggu raya pulak baru balik. emm. tak kisah lar. tapi yang penting aku rindu kan sayanggg aku ='( FAVINA..rindu sangat3 ni. balik lar cepat. haih. aku balik sp pun hang tak da. aku dok KL pun hang tak da *memang hang tak da pun kan -_-" semalam baru text ngan dia. lagi 2 minggu dia nak balik. haha. serious way rindu hang gila puntet r. haha. confirm hang gelap dari aku kan. hehe. then aku rindu kat EIRA IDRIS CIK AYIN PUYIN dengan LIA ALI jugak. rindu nak menggila DOE. haha. tak yah nak doe sangat lar kan. haih. lepas ni kena basuh baju sendiri balik. haiiyaa -_-" apa2 pun lepas ni kena study hard. wow~ aku ka tuh yang berkata kata macam tuh. haha =D macam puntet kan. heeee

No comments:

Post a Comment