Tuesday, June 28, 2011

byee byee SUNGAI PETANI byee byee EVERYONE =')

okay. tonight my last day untuk online buat sementara waktu ni. esok tengah hari da nak berangkat ke tampat baru. nak online balik tak taw lagi lar bila. nak tunggu dapat laptop pun lambat lagi kott. haih. aaa. nak pergi tempat baru mesti jumpa macam2 yang baru kan. firstly kawan baru. i don't know how to be friendly. sebab aku kan sombong. tengok muka sudah larr. cukup susah nak senyum kat orang. haha =D bukan tak maw senyum. cuma bila senyum ja ada masalah mata. heee. yang taw tuh taw r. haha. okay. esok ada lar hari yang paling membosan kan sebab akan terkurung dalam kereta untuk beberapa jam. haih. lepas tuh 3 hari ada hari yang paling aku tak suka even aku tak penah taw macam mana keadaan tuh. tapi yang aku taw akan ada benda yang aku sangat3 tak suka akan terjadi. huhu. hope sangat cepat2 lar berlalu 3 hari tuh. tak sanggup aku nak hadapi nya. haih. okay then aku akan tinggai kan kampung halaman aku SUNGAI PETANI, KEDAH. i'm gonna miss a lot of things here. i'm gonna miss my bantai busuk yang paling setia, my elmomimo yang teman aku selalu, my bilik yang semak lagi menarik, my tv yang selalu teman aku 2 3 pagi, my kucing meowmeow yang kuat makan tapi tak gemuk2, my radio yang selalu hingaq sampai esok siang, my kipas yang tak boleh pusing, my rumah yang kecik molek tuh and macam2 yang ada kat sp ni. memang sp ni da bosan sebab tak da apa. tapi aku akan rindu jugak kat sp nanti. tunggu raya nanti aku balik larr =) now hope aku dapat sesuai kan diri kat tempat baru. byee byee sungai petani byee byee everyone =')

1 comment: