Monday, January 17, 2011

teman terbaik :)



a bit story about my teman tebaik k. depa lar yang banyak membantu aku tak kira dalam susah or senang pun. depa always ada untuk aku. depa gak lar banyak bagi semangat kat aku bila aku down. aku sayang depa lebih dari handphone aku. coiih. ada plak handphone kan. hahaha :D
btw aku betoi2 sayang ampa taw. ampa ja yang aku ada :)
vina nadya apiz anip sean =)


 vina :)
my susah and senang. my bestie. and my everything.
dia xpenah tgai aku even dalam susah or senang sedih or gembira.
nak buat apa or p mana2 pun skali. hehe :D
sayang dia sangat2 woo. kawan yang xpenah aku gadoh or whatever lar kan.
dia gak banyak bagi pendapat dekat aku bila aku tataw apa aku nak bt or pilih.
skarang da lama xjumpa dia. rindu larr  :'(
vina aku sayang hg taw ^_^


 nadya :)
she is my bf. my susah and senang. my sedih and gembira. my maki and hamun.
hahahahahahaha :D
dia selalu ada bila aku dalam susah or sedih senang or gembira.
kami xpenah jumpa sekali pun. hehe :D
da banyak kali dia ajak aku kuaq tapi aku yg asyik busy. sorry babe -_-
but xpa one day kita akan jumpa k sygg :)
iloveyou lar babe ^_^


 apiz :)
my buddy. my suka cari pasal. hehe :D
dia memang suka cari pasal ngan aku. suka bt aku marah.
da bt aku marah. dia lar kena marah teruk ngan aku :p
tapi xpa marah2 malas ja tuh. heeee
bila aku bosan dia lar yg bagi aku hilang bosan. okay lar tuh.
but dia pun suka bt aku gelak and happy.
dia nyh baik uh. tapi xngaku dia baik. pfftttt
btw i sayang u k apiz ^_^


 anip :)
my listener. my adviser. my kongsi2.
dia nyh kadang2 jadi tmpt aku mengadu. kadang2 aku jadi tmpt dia mengadu.
so kami sama2 mengadu masalah problem kami.
dia nasihat aku aku nasihat dia. but aku nyh bab bagi nasihat teruk kit. kan3 anip :p
bukan meluahkan perasaan okay! hehe :D
dia kadang2 baik kadang2 jahat. hahahaha
dia da banyak tolong aku dalam masalah problem aku.
thanks way sebab sudi kawan and tolong aku k.
aku sayang hg taw ^_^


sean :)
this is my fren. my susah and senang jugak. my fren BF :)
dia ngan vina always tolong and teman aku bila2 masa
dia banyak jugak lar membantu aku
thanks gak sebab sudi kawan and membantu aku bila aku susah senang ada masalah problem :)
aku sayang hg jugak k ^_^
*vina jangan salah paham plak k :)

No comments:

Post a Comment