Saturday, February 26, 2011

i'm a human too





damn lar u! grrr~ such a moron motherfucker bloodyhell or whatever lar kan. hish! macam tuh lar dia a.k.a 'person'. ehh 'person' kalau da HOTT sangat tak yah nak main2 kan aku. nasib baik aku tak taruh hati dengan hang. kalau tak. adoyy. berkecai jugak r. masa dulu2 hang pong pang pong pang. macam2 hang cakap. macam2 hang buat janji. sekarang pot pet pot pet pun aku tak dengaq da aih. menghilang menyepi mendiam menyengap segala ME lar ada. then tiba2 aku TERperasan satu benda. aku dok 'SUKA' tuh bukan saja2 nahh. 'SUKA' perli tuh. tuh pun kalau hang PERASAN kan. ya lar kan hang dok sibuk menarik 'cinta' hang balik. aku bukan apa. just terasa diri aku nyh BODOH sebab dipermainkan oleh hang and percaya dengan 'KATA2 HIKMAT' hang tuh. menarik gak r. menawan sangat hang buat macam tuh. aku bukan JEALOUS okay. kat sini aku nak menyatakan bahawasanya *baku teruk* aku nak hang taw apa aku rasa. aku tak jealous tapi aku marah. aku marah sebab hang da main ngan stupid words hang tuh. hang cakap macam2 so boleh buat aku rasa macam hang nyh like an angel larr. haha. jangan harap lepas nyh aku nak caya dengan kata2 'manis' hang tuh. aaa and selamat berbahagia dengan 'cinta' hang tuh nahh. tak yah nak explain apa2. aku tak maw taw and tak maw amek taw. and don't you ever dare to play with my  heart. terima kasih banyak2 =)

No comments:

Post a Comment