Wednesday, February 2, 2011

last day ='(

hurm. hari nyh. aaa. fun jugak lar. tapi sedih pun ada. hurm :( for last time aku jumpa dia hari nyh. after this dia nak p merantau da. tinggai aku sorang2. emm. i'm gonna miss you lar babe :'( no matter what aku still tunggu hang okay. hang balik nanti jangan tak gtaw aku plak nahh. aku suka kuaq ngan hang :') bila lagi kita nak kuaq haaa. pas nyh hang balik aku akan pasti kan aku da ada lesen. aku amek hang plak okay. sebagai balasan hang dok amek aku. hehe. btw actually pas dengaq hang kata hang nak p sana and stay sana trus aku trus jadi sedih kott. memang mood hilang. tapi aku cuba habiskan time aku ngan hang ngan sepuas puas nya. aku tak maw sia2 kan masa aku ngan hang tadi. aku happy sangat kuaq ngan hang hari nyh. aaa setiap kali kuaq ngan hang pun memang aku happy sangat da pun. huhu. pas hang p nyh aku da tak da teman macam hang da yang blay aku spend time skali. hang nanti balik cepat2 taw. sebab skarang hang tak p lagi pun aku da rindu hang. aku rindu hang sangat3. aku akan tunggu hang sampai bila3 okay =')

No comments:

Post a Comment