Sunday, February 20, 2011

whatever

wtf! motherfucker betoi. what a damn bored day. bored bored bored. hari2 bosan hari2 gila hari2 boleh matti wooo. grrr~ apa nak buat nyh. adoyy. nak keja tapi malas lagi. duit pun tak bapa nak rare skang. heh. dok delete friends kat facebook pun da makin bosan. jenuh nak cari satu2. adoyy. apa maw buat nyh. tak da bf rasa bosan lar plak. tapi bila ada nanti macam2. tapi syok tengok depa3 ada bf. kadang2 sweet kadang2 sour kadang2 salty. haha. macam2 kan depa. haih. nak ada bf tapi tak ready lagi kott. ntah larr. macam2 aih. time skola dulu boleh pulak nak ada bf. time skang yang tengah free tak gaduh nak pikiaq pasai study lagi tak maw nak ada. adoyy. tak paham betoi. sabaq ja larr. doa banyak2 bagi dapat hat elok kitt nahh. dari semua segi nahh. bukan rupa sajja. haha =D aaaa. hari2 buat benda sama bosan jugak. naik gila da. nak kuaq malas. member tak da sini lagi. p mana tak taw. haha. kisah plak aku. tak pa lar. nak buat cam na. kena lar enjoy macam nyh. hahahaa =D

No comments:

Post a Comment